Expertises Sectoren
{{selectedDepartment.name}}

Vakgroep

Bestuurs- en Omgevingsrecht

De vakgroep bestuurs- en omgevingsrecht van GSJ advocaten legt zich toe op alle facetten van het administratief recht. Wij beschikken hierin over een uitgebreide deskundigheid in zowel het algemeen bestuursrecht als het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieu).

Bestuursrecht bestrijkt een breed spectrum. Afval en bodem, erfdienstbaarheden van openbaar nut, omgevingsvergunningen, onteigening, domeinconcessies, handhaving, onteigeningen, concessies, voorkooprechten, energie, wegenrecht, erfpacht enz.

Dankzij de diversiteit en de structuur binnen de vakgroep hebben wij de ideale expertise kunnen opbouwen om zowel overheden, ondernemingen als particulieren optimaal bij te staan. 

Bovendien hebben wij in de vastgoedsector een sterke reputatie opgebouwd in de ondersteuning van professionele ontwikkelaars en overheden. Ook in uw private vergunningsaanvraag staan wij u bij. Wij denken hierbij graag van bij het prille begin met u mee om uw project alle kansen te geven. GSJ staat hierbij garant voor een uitstekende begeleiding.

Procedures zijn soms onvermijdelijk. Ook hierin bouwden wij een uitgebreide kennis op om met de juiste aanpak dossiers te verdedigen voor de administratieve rechtscolleges (Raad van State, Raad voor Vergunningsbetwistingen enz.), rechtbanken en overheden.

Dankzij deze jarenlange ervaring worden wij tevens voor beleidsvoorbereidend werk en lesopdrachten geconsulteerd. En ook op studiedagen worden wij geregeld uitgenodigd als spreker.

19 teamleden

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.
Neem contact op met ons

CONTACTGEGEVENS

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

T +32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
E info@gsj.be
Ondernemingsnummer:
0442.485.591


PARKING

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.