Expertises Sectoren

Delen

15.01.2019

GSJ advocaten verwelkomt nieuwe vennoot

GSJ advocaten kondigt met trots de toetreding aan van een nieuwe vennoot. Mr. Jo Van Lommel bouwt vanaf 1 januari 2019 zijn carrière verder uit in de advocatuur als vennoot in ons kantoor.

De benoeming van Mr. Van Lommel is een heuse aanwinst voor het kantoor, dat op dit ogenblik 18 vennoten telt.

De advocaat-vennoot legt zich bij GSJ toe op stedenbouw en ruimtelijke ordening evenals het milieurecht, en dit zowel aan de zijde van particulieren en bedrijven als overheden. Wat dit laatste betreft behandelt hij zeer uiteenlopende dossiers gaande van begeleiding van milieuaanvraagdossiers, bouwberoepen, bijstand bij overleg administraties i.k.v. ontbossing of het bekomen van een natuurvergunning, … kortom het hele scala van milieurecht.

Verder heeft hij een zeer verregaande specialisatie opgebouwd in de niche van handhaving zowel inzake stedenbouw- als milieudossiers. Omtrent handhaving geeft hij veel studiedagen gericht op ambtenaren, architecten, advocaten, en dergelijke meer.

Wij verwelkomen Mr. Van Lommel met genoegen binnen onze vennotengroep waarin hij samen met de andere vennoten een leidende rol zal opnemen om ons kantoor als “futureproof” op de kaart te zetten.