Expertises Sectoren

Delen

02.12.2019

Studiedag Overheidsopdrachten 2019

Houd uw kennis up-to-date tijdens één intensieve dag gevuld met juridische en praktische aspecten rond overheidsopdrachten!

Na de succesvolle edities van de voorbije jaren organiseert Escala op 6 en 10 december 2019 voor de 8e keer de Studiedag Overheidsopdrachten. U krijgt er een uitgebreid aanbod aan sessies waaruit u zelf vier interessante topics kan kiezen.

Mr. Christophe Lenders en Mr. Joris Wouters van GSJ, beiden gespecialiseerd in de begeleiding van A tot Z inzake de juridische materie van overheidsopdrachten, nemen er de sessies “Regelmatigheid van offertes” en “De rol van de leidend ambtenaar” voor hun rekening.

Mr. Joris Wouters gaat bij de problematiek van de (on)regelmatigheid van offertes in het bijzonder in op de niet-naleving van de minimale, formele en substantiële vereisten. Mr. Christophe Lenders bespreekt de specifieke rol, taken en verantwoordelijkheden van de ambtenaar die de leiding en controle op de uitvoering van de opdracht op zich neemt.

De studiedag van 6 december vindt plaats van 9.30 uur tot 16.30 uur in 4Wings, Nijverheidsstraat 13 te Westerlo. Op 10 december gaat de studiedag door in Hotel-restaurant Van Der Valk, Autostrade E-17 te Nazareth.

Inschrijven is nog steeds mogelijk! Meer info vindt u hier.