Expertises Sectoren

Delen

19.10.2018

Slotevent - Samenwerken in de Zorg

GSJ advocaten woonde op 16 oktober 2018 het slotevent “Samenwerken in de Zorg” bij, georganiseerd door de Federatie Vrije Beroepen en het Agentschap Zorg en Gezondheid.

Tijdens deze slotconferentie werd het stappenplan en handboek over samenwerking in de zorg gepresenteerd, het veranderingstraject van de eerstelijnsgezondheidszorg toegelicht en een aantrekkelijk panelgesprek gevoerd tussen influencers in de zorgsector.

Onze Managing Partner, Mr. Bart Goossens, was één van de genodigde sprekers die zijn visie op de reorganisatie van de eerste lijn in Vlaanderen toelichtte.

Om deze ambitie kracht bij te zetten, sloot Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Van Deurzen, de avond af met een korte reflectie over dit thema om zo de samenwerking in de zorgsector te bevorderen.

Binnenkort zal overigens het boek ”Samenwerken, het nieuwe ondernemen in de Zorg” uitgegeven worden. Een boek waarin Mr. Goossens, dankzij zijn jarenlange ervaring in het organisatierecht, de juridische en financiële aspecten van dit samenwerkingsverband in de zorgsector mag behandelen.