VVSG congres 'Durven met Dienstverlening'

May 24, 2018


Op dinsdag 29 mei 2018 neemt ons kantoor deel aan het VVSG congres 'Durven met Dienstverlening'.

Van 09.00 uur tot 17.00 uur zullen wij als standhouder aanwezig zijn op deze beurs in het Internationaal Convention Center (ICC) te Gent.

2018 is het jaar van de dienstverlening. Met de verkiezingen aan de horizon beraden medewerkers en politici van lokale besturen zich over hoe het de komende zes jaar beter en anders kan. En dan komt dienstverlening in het vizier.

De integratie van gemeenten en OCMW-diensten, uitdagende stadsontwikkelingsprojecten, nieuwe samenwerkingsvormen, opkomende digitalisering en co-creatie in de samenleving zijn slechts enkele voorbeelden waar steden en gemeenten dagelijks mee te maken krijgen.

GSJ advocaten staat ten dienste van overheden die nood hebben aan juridische ondersteuning bij hun – vaak complexe – uitdagingen. Een team van meer dan 50 advocaten beschikt over een doorgedreven specialisatie in verschillende expertisevelden zoals stadsontwikkeling, omgevingsrecht, overheidsopdrachten, onteigeningen, personeelszaken, samenwerkingsverbanden, privacy en databescherming.

Kom zeker langs stand nummer 16, waar wij als kantoor aanwezig zullen zijn.

 

Klik hier voor meer informatie.

Berichten

12.04.2018
GSJ Masterproefprijs 2017-2018
Ben je een masterstudent in de Rechten en rond je dit academiejaar je masteropleiding af? Ben je volop bezig met het schrijven van een sterke thesis gerelateerd aan vastgoed? Dan is de GSJ Masterproefprijs helemaal iets voor jou! Meer…
02.04.2018
Studieavond KVK: de nieuwe verplichte verzekering in de bouwsector
Ruim tien jaar geleden stelde het Grondwettelijk Hof de ongelijke behandeling van architecten en aannemers op verzekeringsvlak aan de kaak. Thans heeft de wetgever eindelijk zijn huiswerk gemaakt. Voortaan dient niet enkel de architect zich verplicht te verzekeren, doch ook de aannemer. Meer…