Opleiding: Omgevingsvergunning fundamenten

May 4, 2018


Wilt u zich verdiepen in de materie van de ruimtelijke planning en wilt u mee zijn met alle actuele ontwikkelingen in dit vakgebied?

Schrijf u dan in voor de opleiding ‘Omgevingsvergunning fundamenten’, die een reeks modules bevat met een afwisselende focus op planning, omgevingsvergunningprocedure, stedenbouw-vergunning, stedenbouw-handhaving, milieu-vergunning en milieu-handhaving.

Onze specialisten in Bestuurs- en Omgevingsrecht, Mr. Yves Loix, Mr. Nele Ansoms, Mr. Jo Van Lommel en Mr. Christophe Smeyers geven elk in een module een grondige uiteenzetting over het vernieuwde vergunningen- en handhavingslandschap.

Elke module is afgestemd op de anderen, maar iedere sessie kan ook afzonderlijk gevolgd worden.

De modules vinden plaats op 14 mei, 18 mei, 25 mei, 1 juni en 5 juni 2018. De verschillende tijdstippen en locaties kan u per module terugvinden op http://www.escala.be/opleidingen/zoek?ZoekTrefwoord=fundamenten.

Interesse in één van deze sessies of in de hele reeks? Schrijf u dan vandaag nog in en mis deze leerrijke, intensieve opleiding omtrent de fundamenten van de omgevingsvergunning, en de handhaving ervan niet!  


Berichten


18.07.2018
Zomercursus Enviro+
Bent u als milieucoördinator nog niet voldoende vertrouwd met de nieuwe regelgeving voor handhaving ruimtelijke ordening? Meer…