FOKUS Legal Success - editie maart 2018

Mar 28, 2018

Vandaag is het project FOKUS Legal Success uitgekomen, een bijlage van De Standaard die alle nieuwigheden omtrent Legal Tech, Debiteurenbeheer, Strategische overnames, GDPR en hervorming van het vennootschapsrecht bevat.

Het is een project van Smart Media Agency BE voor advocaten, juristen, beleids- en beslissingsnemers in zowel KMO's als multinationals die in aanraking kunnen komen met juridische veranderingen.

Aangezien ons kantoor optreedt als partner van dit project, is onderstaande advertentie in de editie van maart 2018 terug te vinden.

Klik hier voor de online versie van het magazine. 


bijlagen


Berichten

12.04.2018
GSJ Masterproefprijs 2017-2018
Ben je een masterstudent in de Rechten en rond je dit academiejaar je masteropleiding af? Ben je volop bezig met het schrijven van een sterke thesis gerelateerd aan vastgoed? Dan is de GSJ Masterproefprijs helemaal iets voor jou! Meer…
02.04.2018
Studieavond KVK: de nieuwe verplichte verzekering in de bouwsector
Ruim tien jaar geleden stelde het Grondwettelijk Hof de ongelijke behandeling van architecten en aannemers op verzekeringsvlak aan de kaak. Thans heeft de wetgever eindelijk zijn huiswerk gemaakt. Voortaan dient niet enkel de architect zich verplicht te verzekeren, doch ook de aannemer. Meer…