Een terugblik op een geslaagd VVSG congres

May 30, 2018


Op 29 mei 2018 nam GSJ advocaten deel aan het VVSG congres ‘Durven met Dienstverlening’ in het ICC te Gent.

De beurs stond dit jaar in het teken van de dienstverlening. Met de verkiezingen aan de horizon beraden medewerkers en politici van lokale besturen zich over hoe het de komende zes jaar beter en anders kan. En dan komt de dienstverlening in het vizier.

De integratie van gemeenten en OCMW-diensten, uitdagende stadsontwikkelingsprojecten, nieuwe samenwerkingsvormen, opkomende digitalisering en co-creatie in de samenleving zijn slechts enkele voorbeelden waar steden en gemeenten dagelijks mee te maken krijgen.

GSJ advocaten staat onder meer ten dienste van overheden die nood hebben aan juridische ondersteuning bij hun - vaak complexe - uitdagingen.

Wij hebben als kantoor op dit evenement dan ook bezoekers uit heel Vlaanderen mogen ontvangen op onze stand en nieuwe contacten mogen leggen met talrijke inspirerende gesprekspartners.

Graag willen wij alle bezoekers bedanken voor jullie ruime interesse in onze diensten!

Berichten

12.04.2018
GSJ Masterproefprijs 2017-2018
Ben je een masterstudent in de Rechten en rond je dit academiejaar je masteropleiding af? Ben je volop bezig met het schrijven van een sterke thesis gerelateerd aan vastgoed? Dan is de GSJ Masterproefprijs helemaal iets voor jou! Meer…
02.04.2018
Studieavond KVK: de nieuwe verplichte verzekering in de bouwsector
Ruim tien jaar geleden stelde het Grondwettelijk Hof de ongelijke behandeling van architecten en aannemers op verzekeringsvlak aan de kaak. Thans heeft de wetgever eindelijk zijn huiswerk gemaakt. Voortaan dient niet enkel de architect zich verplicht te verzekeren, doch ook de aannemer. Meer…