Expertises Sectoren

Laurian Meskens

medewerker

Laurian Meskens studeerde in 2017 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Tijdens haar masteropleiding, nam Mr. Meskens deel aan het Erasmus uitwisselingsprogramma en studeerde ze een semester aan de Charles University in Praag. Gedurende haar bachelor ontwikkelde Laurian een brede interesse voor het recht en de mens. Om die reden specialiseerde ze zichzelf in strafrecht en mensenrechten.

Vooraleer ze als advocaat aan de slag ging, deed ze een internationale stage bij de permanente vertegenwoordiging van de Belgische missie voor de Verenigde Naties in Genève.

Sedert april 2018 is Laurian Meskens ingeschreven aan de balie te Antwerpen en vervoegde zij GSJ advocaten in de vakgroep ondernemingsrecht. Sinds september 2019 is Laurian een nieuwe uitdaging aangegaan en zal zij zich toespitsen op dossiers inzake het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en strafrecht. Mr. Meskens begeleidt zowel overheden, ondernemingen als particulieren bij de uiteenlopende juridische vraagstukken waarmee zij worden geconfronteerd. 

Expertises

Vakgroepen