Expertises Sectoren

Ina Van Steelandt

senior medewerker

In 2007 studeerde Mr. Ina Van Steelandt af aan de Katholieke Universiteit Leuven als licentiaat/master in de rechten. Tijdens haar opleiding heeft zij in het kader van het Erasmusprogramma één jaar in Strasbourg doorgebracht (Université Strasbourg III (Robert Schuman)).

Onmiddellijk na haar opleiding is Mr. Van Steelandt haar stage gestart bij GSJ advocaten waar zij deel uitmaakt van de vakgroep handels-, economisch en financieel recht. Ook na haar stage bleef Ina bij GSJ om zich verder te verdiepen in voormelde materie en sedert 1 september 2014 is zij senior-medewerker.

Mr. Van Steelandt houdt zich op heden voornamelijk bezig met de begeleiding van cliënteel bij overdrachten van aandelen en handelsfondsen (M&A), het op maat maken van overeenkomsten tot samenwerking in zeer diverse domeinen (THV/maatschap tussen aannemer en projectontwikkelaar, associaties tussen artsen,…), het opmaken van vennootschapsdocumenten (oprichtingsakten, statuten, aandeelhoudersovereenkomsten, notulen,…). Daarnaast staat Ina zowel particulieren, ondernemingen als overheden bij in procedures voor de burgerlijke rechtscolleges.

Expertises

Vakgroepen